Hvorfor skal jeg have et 360 graders HDR panorama?

Hvis I visuelt kan vise jeres virksomhed frem vil I have en fordel fremfor dem der ikke kan. Alle checker nettet idag før de vælger, uddannelsessted, restaurant, svømmehal etc. Hvis I kan vise jeres virksomhed frem og den ser indbydende ud vil I have vundet en halv sejr. De ser jer idag og besøger jer i morgen.

Den fremragende billedkvalitet i vores 360° panoramaer giver dine potentielle kunder et rigtigt positivt indtryk af din virksomhed og en fantastisk indsigt i hvad I tilbyder. Panoramafotografier kan blive væsentlig del af jeres kommunikation som vil tiltrække nye kunder.

360° panoramaer er selve hjertet i det, vi laver.
Panoramaernes styrke ligger i deres interaktivitet og rummelighed. Almindelige fotos eller video giver en tilpasset selektiv og passiv oplevelse. Men et 360° panorama placerer beskueren i centrum. Her kan brugeren udforske panoramaet i sin helhed, i detaljer, og i det tempo hun selv vil.

Ud over at være i stand til at panorere rundt og op og ned, kan brugeren også zoome ind og ud for at se detaljer. Det giver jer en fantastisk mulighed for at vise hvad I er stolte af. Samtidig får brugeren en enestående mulighed for at se rundt hos jer uden at være der selv

Vi producerer altid i høj opløsning og benytter de sidste nye teknologier som standard i produktionen. Hvert eneste af vores 360 º panoramaer er skabt ved at sammenflette 30 fotografier med høj opløsning (afhængig af panorama type). Herefter retoucheres de i Photoshop. Resultatet er et attraktivt og lokkende 360º panorama, der er knivskarpt, korrekt farvebalanceret og uden synlige overgange.

Hvad er HDR?

Vi tager alle vores billeder i HDR (High dynamic range). Denne optagelsesmetode sikrer klare farver og høj dynamik. HDR-billedet nedenunder er sammensat af  tre billeder. Et normalt eksponeret, et overeksponeret og et undereksponeret. Når vi lægger dem sammen giver det et “High Dynamic Range”-billede. Læg mærke til at er flere detaljer i både de lyse og mørke områder ved HDR.

HDR panorama